Din egen drømmefanger - DIY


Langt om længe, har jeg fået bakset en drømmefanger sammen til Eva. 'Langt om længe', fordi hun nu i et års tid nu, fra tid til anden har spurgt til, hvornår hun dog kunne få sin egen drømmefanger. De har nemlig allerede en hængende inde på værelset som jeg har lavet til Ida. Men fordi hun er ganske kvik, har hun gentagende gange også pointeret, at den ikke er stor nok til at indfange meget mere end Idas onde drømme, og nu da hun er begyndt at være mere og mere bevidst om sine egne drømme af mere ond natur end regnbuer og ponyer, er efterspørgelsen på en drømmefanger, steget i takt hermed. Så i sidste uge, fik jeg endelig husket at købe en uro-ring, da jeg kom forbi en Panduro Hobby. En sådan ring er ret genial til at lave en drømmefanger af, synes jeg, da den allerede har små huller, som man kan bruge til at sy det hæklede midterring fast i.

Efter at have sat midterstykket fast, har jeg fæstnet 3 snore forneden i ringen og herefter hæklet en tæt række fastmasker hele vejen rundt om ringen. I hver af de 3 snore har jeg til sidst sat perler på, bundet en fjer fast i hver og skubbet perlerne ned over fjerens spidse ende, for at holde den på plads. Og så er den ellers klar til drømme-indfangning.
Jeg har ventet med at vise Eva det færdige resultat og glæder mig i stedet til at give hende den i fødselsdagsgave på torsdag. Hun har selv valgt garnet, fjererne og perlerne, der blandt andet er 3 skarabæer, som jeg har gemt fra en ferie i Egypten Jesper og jeg var på, da jeg lige var blevet gravid med Eva. Selvom det er lidt af et religions-mix, synes jeg alligevel de gør sig godt på drømmefangeren og tilføjer den lidt ekstra "mystik".

Bonusinfo: Til midterstykket hæklede jeg som udgangspunkt efter denne opskrift.

2 kommentarer

 1. Meget flot drømmefanger du har lavet og skidt med religions sammenblandingen.
  Rigtig god weekend ønskes herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak og ja det betyder nok ikke så meget i den sidste ende med lidt sammenblanding ;)

   Slet