Denne forfriskende tid på åretFor lige at vende skuden endnu engang og fokusere på noget langt mere muntert end mit sidste indlæg, så er det nu denne tid på året, hvor alle nyhederne for den kommende sæson kommer dumpende ind ad døren. Og apropos, hvad jeg, blandt meget andet, laver på mit arbejde, så er det altså ren slaraffenland for en evigt forandringshungrende type som jeg, (næsten) hver dag at møde ind til nye sager (der jo i virkeligheden er gensyn med alle de fine ting, der blev udvalgt for et halvt års tid siden), der bare ligger og venter på en og på at blive oprettet og vist frem til alle andre. Det er så dejligt og forfriskende.
For lige så godt som det føles at komme lidt af med de mere tunge tanker, lige så godt kan det føles at fokusere på alle de fine og dejlige ting, der fylder ens hverdag - også når det er de helt overfladiske og materialistiske ting. Jeg selv er både eftertænksom og overfladisk og lægger jeg ikke lidt bånd på mig selv er jeg også snart fristet over evne af alle de nye lækkerier, jeg har haft gennem hænderne den forgangne uge. Jeg kan bare så godt lide nye pæne ting...Ingen kommentarer