Årets fatelavnskostumer på tegnebrættet og kig tilbage på alle de tidligere

Tøserne og jeg har taget de første indledende spadestik til fastelavnskostumerne 2016. Der er blevet besluttet, hvilke figurer de skal være, de har billede-Googlet og så har de tegnet, hvordan de gerne vil have deres kostumer skal være. Så må vi se om mine skaber-evner lever op til deres forventninger. Den kan gå begge veje, tænker jeg :)

Og mens vi var i gang med disse indledende øvelser, fik jeg sådan lyst til at dykke lidt ned og se tilbage på alle de tidligere fastelavnskostumer jeg har lavet til først Ida og lidt efter også Eva gennem de sidste 6 år.
Jeg elsker at lave kostumer og elsker, hvordan man med lidt kreativitet kan ramme essensens af noget, der får det helt "rigtige" udtryk frem i udklædningen. Om det så er en Disney figur, en frø eller en avis.

I år, kan jeg afsløre, bliver det til 2 gange Disney prinsesser, hvilket i mine øjne, slet ikke behøver at være så ideforladt, som man måske umiddeltbart, kan tænke det er. Og slet ikke, når jeg "har fået lov" til at kreere begge prinsesse-outfits selv. Det har jeg tidligere gjort med stort held, hvis jeg selv skal sige det, med både Rapunzel og Snehvide.Kan I gætte, hvilke prinsesser Ida og Eva har valgt, ud fra deres tegninger? Jeg kan afsløre så meget, at den blå af dem ikke bor i et isslot...

3 kommentarer

 1. Hvor er de fine og hvor lyder det hyggeligt med at ungerne tegner deres kostumer. Du siger bare til, hvis du tager imod bestillinger :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de henrivende :-)
  Det bliver spændende at se dine prisesser i år :-)
  Aften hilsner herfra mit lille blogbo!

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fine kostumer du har syet. Herhjemme er vi også ved at kigge lidt på fastelavns kostumer. Min søn vil være Thor og min mellemste datter vil gerne være en havfrue. Det med at sy drenge kostumer, er noget nyt for mig, så jeg må til at lære at fastelavn også kan være uden bånd, palietter og glimmer.
  Kh Maria

  SvarSlet