...nu der ikke længe til

Dagen på dagen, vi kan næsten ikke vente!

Endelig er det juleaften og vi har glædet os så længe og nu da den er her, føles det alligevel lidt langt væk. Solen skinner, vejret er mildt og jeg kan lige nu høre flere fugle pippe uden for, da jeg har altandøren åben og lufter lidt ud i stuen. Men vi er klar. Gaverne står pakket og klar, risalamanden står klar i køleskabet, børnene har allerede inden klokken slog 11 haft et par overgearede, hvinende glædesudbrud hver, skarpt efterfulgt af dørsmækkende raseriudbrud. Herefter gjorde jeg et forsøg, gav dem begge en formiddagsmad og beordrede dem ind i hver sin seng med iPad og høretelefoner på. Det var kun Jesper og jeg der faldt i søvn under forsøget, men det har også givet tøserne et par timers afkobling og afslapning, hvilket vi håber at vinde på senere i aften.

Her er blevet ryddet op og ryddet ud til den store guldmedalje - særligt på børneværelset og der er nu både rydeligt, hyggeligt og ikke mindst plads til, hvis nogle skulle være heldige at få nye sager, der skal derind at stå. Det topper ligesom glæden ved at få nyt, synes jeg.

Snart står den på "glædelig jul"-visit og når vi derefter får placeret julegaverne under juletræet, os selv foran Disneys julekavalkade og duften af and spreder sig, så skal den helt rigtige julestemning helt sikkert også ramme lige hvor den skal.

Må I alle også få en fantastisk hyggelig juleaften.

Rigtig glædelig jul!

Ingen kommentarer