Natlig anti-aging

Mythos-produkterne er modtaget til omtale.Nu hvor jeg har fået styr på afrensningsritualerne om aftenen (ja, de hænger stadig ved. Hvem ved, måske jeg også en dag får styr på det der med pensionen), er jeg gået skridtet videre og bruger nu også natcreme. Førhen har jeg blot brugt den samme creme som jeg bruger om morgenen. Men nu går jeg altså mere all in og giver min hud noget natlig anti-age at arbejde med, mens jeg samtidig får min nattesøvn. Win-win, ikk'?

Natcremen jeg nu bruger er fra Mythos, der selvfølgelig er dermatologisk testet og fri for parabener og udover at skulle have en positiv effekt på alle begyndende små linjer og rynker, så giver den dejlig fugt til den aftentrætte og rensede hud.

Sammen med natcremen har jeg også fået en Mythos Body Butter Cotton, der er en god, fed creme til kroppen.


Og sådan her ser jeg ud om aftenen med renset og indcremet hud og åbenbart stadig temmelig skelende, når trætheden overmander mig om aftenen. Hvilket den gør med kæmpe styrke i disse dage. At arbejde for en børnebutik i disse dage er mildest talt fuld af sjov og hektisk travlhed.

Ingen kommentarer