Glade, travle jul
Glade, travle julemåned, du er suset af sted og nu er slutmålet lige inden for rækkevidde. Jeg glæder mig som et lille barn til at gå på juleferie. Om bare 2 dage, står den på 14 dages jule- og hjemmehygge. 2 arbejdsdage mere, som jeg også glæder mig til at skulle igennem. Det er hektisk og travlt på mit arbejde i denne måned og det er på en eller anden måde kulminationen af årets arbejde, der munder ud i julesalget af alle de over-lækre gaver, der skal gi' til byens børn... Og vupti, midt i al travlheden skriver vi pludselig 4. søndag i advent og nu kun et par dage mere tilbage til juleaften.Pigerne er allerede gået på juleferie og i dag er de taget ud til farmor og farfar så Jesper og jeg med god samvittighed kan få kørt de sidste arbejdstimer i hus. Lillejuleaften har jeg fri alene sammen med pigerne mens Jesper lige skal gøre finansverdenen ekstra klar til juleferien. Det er lang tid siden vi 3 tøser har haft en helt ægte fridag sammen, hvor det er Jesper der skal ud af døren og det skal blive så skønt at lægge under dynerne i nattøj så længe vi orker og så ellers bare se, hvad dagen bringer. Jeg overvejer at hive tøserne med ind og kigge på D'Angleteres juleudsmykning og så måske en tur i en karrusel på Gl. Torv. Men nu må vi se. Det kan også være vi bare skal ligge i sofaen og se tegnefilm hele dagen. Lige meget hvad, skal det nok blive hyggeligt.

Ingen kommentarer