Give away; et sponsoreret og personligt iPhone cover

Pyhh, der er fuldt skema, juletravlt og træthed over hele linjen og jeg har lidt følelsen af at komme små haltende løbende ind i december med vind i ansigtet. Men jeg føler også, at jeg er lige ved at få indhentet det sidste. Egentlig er det nok mest mentalt, jeg lige skal være med og forstå at det er nu, det er juletid.


Med juletiden følger også retten til at begave hinanden og jeg har fået lov at begave en af jer søde læsere med et cover eller skin til telefon eller tablet fra Caseapp.dk.

Det er her fra jeg også tidligere har lavet et cover til min iPhone og det er supernemt, at "designe" sig et helt unikt og/eller personligt cover. Denne gang har jeg valgt et mat cover helt uden brug af egne billeder, men har personliggjort det ved at tilføre mit fornavn på coveret.
Det er blevet så fint, enkelt og elegant og jeg er ganske vild med det.

Bliver dit navn ikke trukket op af hatten, når jeg søndag d. 6 december 2015 trækker en vinder, eller må du bare bestille et cover med det samme, så brug endelig rabatkoden MIE20 og få 20% rabat på dit næste køb (rabatkoden virker t.o.m. d. 13 december 2015).

Du deltager i lodtrækningen ved at skrive en kommentar til indlægget her - meget gerne sammen med din mailadresse.

OBS: Konkurrencen er slut
25 kommentarer

 1. Det ser jo mega fedt ud det cover 👍

  SvarSlet
 2. Uhh, er på jagt efter et cover til min telefon efter have tabt den nogle gange. Og ledte i den forbindelse dine gamle indlæg igennem forleden for at finde dit fine cover :) Så at vinde et ville være skønt!
  - Camilla D.

  SvarSlet
 3. Åhhhh et nyt cover til sin iPhone, det vil man vel altid gerne eje.
  Mvh Helena

  SvarSlet
 4. En oplagt julegave til min mor. Med et billede af hendes lille nye barnebarn så er jeg sikker på at det bliver et hit. Tak for dejlig inspiration

  SvarSlet
 5. Uhh mit cover er lige gået i stykker, så hvis jeg er heldig at vinde ville det være så dejligt <3

  SvarSlet
 6. Så fint dit er! Sådan er gad jeg også gerne have - bare minus Mie ;)

  SvarSlet
 7. Øj sådan et kunne jeg godt tænke mig som en tidlig julegave til mig selv ;)
  Linesdegn@gmail.com

  SvarSlet
 8. Min søn ville elske et cover med et foto af sin hund..
  Dejlig giveaway.
  Glædelig december.
  Miatilda A // Aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 9. Krydser fingrer!

  - Mark (kirkeskolen@hotmail.com)

  SvarSlet
 10. Det ser super fedt ud det cover. Krydser så meget fingre! Karoline_lyngholm@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Det ville være fedt med sit eget designede cover. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan et vil jeg gerne give min søs :)

   Slet
 12. Årh, ville ikke være dårligt! Krydser fingre :)

  SvarSlet
 13. Det ville virkelig være fedt! Trænger også til et nyt!
  Kristine Frøsig - kristinefrosig@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Hvor lækkert! :)

  nannalykkekristensen@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Uhh har lige fået ny mobil, og intet vil passe bedre en et cover jeg selv har designet! Krydser fingre! :D

  andersen-astrid@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Håber jeg kan nå at være med :)
  S.vilsboell@gmail.com

  SvarSlet
 17. Fed præmie! :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg krydser fingre <3
  julie_2005jkh@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Jag vill gärna vara med! :)
  Hoppas! <3
  Med vänlig hälsning/ Ingrid
  ingridgerdin@telia.com

  SvarSlet
 20. Super fint! R.k.wennergren@gmail.com

  SvarSlet