Engle-ophæng - DIYIkke nogen revolutionerende idé eller DIY, og jeg har såmænd også lavet dem før. Men resultatet er bare stadig så fint, at jeg synes den godt kan tåle endnu en gentagelse.


Jeg har først knipset billeder af de børn jeg ville bruge til ophængene og fået fremkaldt dem jeg skulle bruge direkte fra min telefon. Der er mange forskellige apps man kan bruge til dette formål, jeg har brugt PrinticApp, da det nu en gang er den jeg har installeret og jeg kun har været tilfreds med deres produkter.

Glitterkarton og bånd har jeg købt i Søstrene Grene og derudover skal du bruge en saks og en limstift.

Til de tidligere ophæng jeg har lavet, klippede jeg vingerne ud i frihånd, mens jeg holdt hvert billede på kartonen. Denne gang har jeg været lidt mere systematisk og lavede en symmetrisk skabelon, der passede til alle billederne. Det giver faktisk ret forskellige slut-udtryk, så hvilken fremgangsmåde man vælger må komme an på smag, behag og temperament.Når billeder og vinger er klippet ud, limes det hele sammen med båndet til ophæng sat mellem karton og foto.Jeg har brugt disse ophæng i min mors pakkekalender og som værtindegaver. Det er også en fin idé til et julekort eller til/fra-kort på gaver eller blot som din egen personlige juletræspynt.

6 kommentarer

 1. Søde dejlige engle, du har lavet - tak for en god ide :)
  Jeg lavede for et par år siden en engel med ældste barnebarn - en ide jeg fik af en anden bedsteforælder i hendes klasse - man tegner barnets hænder og en fod, foden bruges til krop og hænderne til vinger og så et ansigt af barnet på - jeg kan ikke lægge et billed ind her, men er du interesseret kan du se den her http://livetsgangpbakken.blogspot.dk/2013/12/julemand-julesang-spaghetti.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme og tak - de andre engle kender jeg også godt og lavede dem for nogle år siden. De er næsten sødest, når fødderne ikke er alt for store :)

   Slet
 2. De altså også bare rigtig søde.. :)

  SvarSlet
 3. De er så søde. Jeg lavede dem sidste år af med min egen pige og mine nevøer og niecer, da vi holdte jul i sommerhus hele familien. De var pynt på juletræet og det var så fint. I år har min svigermor hængt dem op igen og spurgt om jeg vil lave endnu to engle af de to nye børnebørn �� Tak for en rigtig sød ide ��

  SvarSlet