En very merry juletidDet er blevet en very merry juletid her i andelen på Frederiksberg. Julepynten for i år er fundet frem og hængt op rundt omkring. Vi har besluttet os for, at vi godt kan undvære et juletræ i år (der var nemlig ingen af os, der gav sig og gik ned og købte et), da vi ikke skal holde jul hjemme og indtil videre har  pigerne ikke klaget over det manglende træ.

Det betyder dog også, at der er en masse af mit vores hænge-julepynt, der har skulle op på en anden måde. Sidste år blev jeg jo ret begejstret for min gren-i-vinduet-løsning og jeg har adopteret den på de 2 øvrige stuevinduer i år. Før det (og stadigvæk) har jeg også været meget glad for at bruge forskellige grene i vaser til noget af hængepynten.
I stedet for en god blanding af det hele, som jeg havde på grenen sidste år, har jeg i år givet hvert vindue samme slags pynt, for et mere roligt udtryk. Eller så roligt som en omgang julepynt nu engang kan og bør tage sig ud. Og efter min mening er det kommet til at se top-fint ud.

Silkepapirs-juletræerne kan du se DIY til i mit tidligere indlæg her.

PS: Husk at du kan gøre brug af 20% rabatkoden MIE20 på alle bestillinger på Caseapp.dk frem til 13/12-2016

2 kommentarer

  1. Meget flot og hyggeligt med god julestemning :-)
    Glædelig juletid og velkommen fobi mit lille univers :-)

    SvarSlet