Den irriterende gavetype, rabatkode og børnesandheder


Det er måske en anelse for provokerende og/eller tidligt at proklamere "DONE!" på julegavefronten. Ikke desto mindre, har jeg i dag svunget det sidste gavepapir og klisterbånd omkring de julegaver jeg er (med)ansvarlig for, og sådan noget kan jeg slet ikke tie stillemed. Og jeg kan desuden godt anbefale det - det føles nemlig ret godt.
Mangler du idé til en personlig julegave, kunne det måske være et personligt selv-designet iPhone cover? I så fald kan du indtil på mandag få 20% rabat på Caseapp.dk, hvis du bruger rabatkoden MIE20, når du gennemfører din handel.

I går var jeg ude at kigge efter den sidste (yeah!) gave til Jesper og gik derfor ind i en herretøjsforretning, hvor vi gik og kiggede lidt og jeg spurgte Ida om mon denne eller sådan en, ville være noget for far. Til sidst sagde hun "ej mor, det her er altså kun en forretning for fine mænd". "Jamen er far da ikke en fin mand?", spurgte jeg, hvortil Ida svarede: "men fine mænd er jo sådan nogle der går med skjorter og slips og far går jo kun nogle gange med skjorter, men han går også med shorts og sådan noget, som en eller anden teenager". Okay så, jamen så må vi vist hellere kigge i Jack & Jones eller andre lignende steder, der kan ventes at have noget mere passende til sådan en slags far :)

2 kommentarer

  1. Fantastisk som børn kan formulere sig. Og er der ikke altid en lille smugle sandt i noget af det de siger??
    Kh Maria

    SvarSlet
  2. "...som en eller anden teenager". :-D Guldkorn. Hahahaha

    SvarSlet