Tid til juledekorationerne og -traditionerneGlædelig første søndag i advent. Nu er det endelig tid for, for alvor at slippe juleriet løs. I min familie har vi en efterhånden længere tradition for at samles hos mine forældre, så mange vi nu kan, og så lave juledekorationer, bage småkager og klippe-klistre, alt efter lyst og behov. Mændene har oftest mest lyst og behov for at snakke i stuen og ellers drille børn og småopvarte og det plejer at være brandhyggeligt og kun en lille smule kaotisk.

Ida og Eva tog forspring på herlighederne og tog til Falster allerede fredag og har således kunne tyvstarte på de juledekorationer vi skal have hjemme hos os. Således skal jeg kun stå for at bage småkager efter min succesrige opskrift og lave nogle små silkepapirsjuletræer, som forhåbentlige bliver lige så fine som jeg forestiller mig, så de kan få sig et blogindlæg for sig selv.

Håber også I alle får godt gang i julehyggeriet i dag - om det så er med mere eller mindre grader af jul.

4 kommentarer

 1. Ida og Eva, dine to smukke piger, hvor ser det flot ud det de laver :-)
  Jeg lavede min adventsdekoration i en kæmpe kogle.
  Glædelig 1.advent til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Var lige inde at kigge på din kogle, den er godt nok vild, har aldrig set så stor en kogle og sjovt at få den brugt til dekorationer :)

   Slet
 2. Sikke nogle fine dekorationer, og det er da en dejlig tradition. Det er jo skønt at dine forældre kan huse jer alle.
  Hvor er dine piger blevet store, jeg følger jo med og ser billeder af dem "hele tiden", men pludseligt som de sidder der, tænker jeg at de virkelig er blevet store.
  God dag til dig og dine.

  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er også lige med nød og næppe vi kan være der alle sammen, men vi fordeler os også i både kælder, stue og køkken :)

   Og ja, de er blevet vildt store lige pludselig, det går næsten lidt for stærkt, men det er sjovt :)

   Slet