Små glimt - Bits & Pieces uge 45

Bitte små glimt fra morgenstund til aftenstund fra ugen, der nu går på hæld. 

#1: Fineste keramiske morgenstund fra min dygtige kusine @rikkemangelsens hånd
#2+3: En af de mest overskuds-overflødige dejligheder ved at bo i lejlighed i en andelsforening på Frederiksberg er, at det er en naturlig selvfølgelighed at have en strygerulle i kælderen til fælles brug. Så de få gange om året, hvor vi har haft dugen i brug, kan jeg efter vask rullestryge den så lækkert sprød, at det er som at tage den ud af pakken for allerførste gang.
#4: Ida har spinket og sparet til det helt store Elver-slot fra LEGO og da vi i søndags tilfældigt faldt over et slagtilbud på pakken, var lykken stor, da det betød hun pludselig havde råd til det. Så nu bliver der hygget og bygget og nydt det i hver en ledig stund, vi har til det.
#5: Vi kører benhård skifteholds-putninger, så hveranden dag, siger man bare go'nat og kan liste direkte ind i sofaen til sin kaffe, mens den anden står for historier, sange og godnat-seance. Og når bølgerne ikke går alt for højt, er det noget så hyggeligt at lytte til  putteriet af ens små yndlingsmennesker, der bliver varetaget af den anden, der har lige så mange følelser investeret i de to, som en selv.

Ingen kommentarer