Plus på overskudskontoen og pakkekalendre

Reklame
Juletiden er altså skudt helt officielt i gang, hvis du spørger mig. Og jeg synes det er mega hyggeligt og er helt begejstret for butikkernes juleoppyntning - som jeg faktisk synes er kommet senere op i år end ellers og måske netop derfor, virker som om det er det helt rigtige tidspunkt.

Selv har jeg ikke pyntet op endnu, men jeg er startet lidt på den hjemmelavede julepynt og jeg har styr på diverse pakkekalendre, mandelgaver og julegaver. Sidstnævnte er dog ikke alle indkøbt, men de er udvalgt og noteret. Ikke dårligt, hvis jeg selv skal sige det. Kender jeg mig selv ret, skal der dog nok dukke lidt uforudsete ting op, men indtil videre kører det og der er plads til overskudsjuleprojekter lidt endnu. Det er slet ikke en selvfølge, for mig at køre med så meget plus på juleoverskudskontoen, men det kommer til mig nogle år og så er det bare med at ride bølgen og nyde turen.

Pakkekalendre plejer heller ikke at være noget jeg gør det specielt meget af, da mine børn har en gavmild mormor, der alliere sig med nissen herhjemme. Men i år har jeg kastet mig ud i op til flere slags pakke-/julekalendre til forskellige personer i forskellige grader af overskudsagtigt.Den absolut nemmeste, men alligevel hyggelig og betænksom, er Bland selv julekalenderen, som du selv fylder med 24 små pakker af eget valg. Om det så skal være guldsmykker, chokolade, små plastikfigurer eller neglelak og make-up, må komme helt an modtagerens smag og din pengepung. Ret smart, synes jeg, til både børn og voksne.

Jeg har modtaget kalenderen fra Billigvoks.dk og de har oprettet en hel julekalender-kategori på deres webshop og som ekstra hjælp kategoriseret tingene efter, hvilke rum i kalenderen de passer ind i.


2 kommentarer

 1. Tænk, jeg synes også at butikkerne har været meget langsommere i år...!

  @slinkypiinky
  www.slinkypiinky.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja har de ikke? Tror det må være fordi Halloween har taget lidt af pladsen, men det er kun godt, så er man mere parat, når det så kommer, alt juleriet.

   Slet