Lejligheds-kort

Alle der har været en tur i USA og besøgt en nærmest hvilken som helst af deres utallige og altomfavnende convenience stores, ved at man der kan købe et kort med en hilsen til en hvilken som helst lejlighed. Som i virkelig ALLE slags anledninger.Her til aften faldt jeg over disse sympati-kort, med lidt skæve budskaber, der på bedste (synes jeg) vis, tager brodden lidt af det akavede, der kan være i at skulle adressere disse tunge emner. Meeen man skal nok alligevel kende sin modtager godt, førend man sendte dem et af disse kort. Men det er vel egentlig også pointen.

Hvad tænker du om brugen af sådanne kort? Ville man overhovedet kunne forestille sig disse produceret med lignende tekster på dansk? Personligt tror jeg, at jeg ville være blevet glad af sådan et kort, da jeg var syg.

Alle billederne er lånt fra emilymcdowell.com, der er kvinden bag kortene. Se hele hendes udvalg af greeting cards her.

2 kommentarer

  1. Du har nok ret i at man skal kende sin modtager...men tror faktisk de ville være gode til at få taget lidt hul på noget svært. Som tidligere pårørende til kræftsyge var humor en del af den måde vi tacklede det på og der tror jeg kortene kunne hjælpe :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jep, tror helt sikkert også et kort som dette vil være en kærkommen icebreaker i langt de fleste situationer. Spørgsmålet er så bare om det ville kunne fungere i et dansk sprog og dansk marked - måske det vil lyde helt skævt, formuleret på dansk.

      Slet