Genopdagelse af sølvUgen startede med lidt nyerhvervelse fra min side - eller fra mine veninders, som jeg havde fået en fin Corydon-coin-guldring fra i (lidt forsinget) fødselsdagsgave. Den var dog en lille smule til den lille side og da jeg var inde for at bytte den i Superlove, var der ikke flere størrelser på lager. Derfor blev den til et par coin øreringe - i sølv vel at mærke. En hel nyopdaget oplevelse, da jeg i stort set alle mine voksenår, har valgt at være en "guldpige". Af samme årsag måtte der selvsagt også en sølv multi coin ring med hjem. Sådan for at skabe lidt synergi rent sølv-smykke-mæssigt. Det var nærmest et must.Og jeg har virkelig hurtigt fundet mig rigtig godt tilrette i sølv - igen, for som barn og helt ung, var sølv også mit foretrukne smykkemetal og jeg nåede i morges at dykke i smykkeskrinet og finde en gammel sølvring frem, der har gjort mig glad at få glimt af hele dagen. Så mon ikke den skal gøre det igen i morgen?

Ingen kommentarer