Aktus, baktus, kaktus

Den plantemode, der florere for tiden, er jeg overordentlig glad for. Ikke alene det, at kunne fylde sit hjem med planter, men ovenikøbet kaktus-planter og andre lad-dem-endelig-tørre-helt-ud-typer planter, kategorier som mine 3 sidste plantekøb herover alle falder ind under. Det er totalt ideelt for os, der i den grad ikke kan huske at vande noget som helst på regelmæssig basis. Og så ser disse langtidsholdbare planter også virkelig godt ud, synes jeg. Win-win!

6 kommentarer

 1. Hvilken slaga er den fine plante i midten?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må desværre være dig svar skyldig. Jeg er rigtig dårlig til plantenavne og køber dem bare og glemmer hvad de hedder :)

   Slet
 2. Jeg har googlet lidt og det ser ud til, at den miderste plante hedder Vægteren i tårnet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Merete, det tror jeg da du har ret i - og kan se dens andet navn vist også er Tillandsia. Dejligt med hjælp :)

   Slet
 3. Ja er enig, det så hyggeligt med planter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det, og ekstra dejligt med nogle, der ikke ser halvvisne ud efter en uge :)

   Slet