Skæve måltider og Nutrilet godbidder - omtale/reklame

Jeg har altid haft en tendens til at skippe morgenmaden, da jeg ganske enkelt ikke har den store appetit på dette tidspunkt af dagen. Til gengæld er jeg som regel gedigent frokostsulten op af formiddagen og en af de gode ting ved at være blevet voksen er, at jeg selv bestemmer, hvad jeg vil spise og hvornår. Det er virkelig en dejlig ting at "opdage" og jeg er efterhånden begyndt at hvile i mine måltidsbeslutninger og skævheder - også når jeg står i køkkenet på arbejdet og spiser en spegepølsemad kl. 10.30.

Holder jeg mig til en fornuftig kost, uden sukker, stivelse og hvidt brød, har jeg også et fint energiniveau og mæthedsfornemmelse hele dagen. MEN begynder det at gå skævt, går det som regel også helt galt med både blodsukker og viljestyrke og den kan godt tage et par dage og noget seriøs rygrad at knække igen. Det er her trangen til noget hurtigt, sødt og totalt ufornuftigt melder sig som en ganske øredøvende og altoverskyggende støj, der ikke går væk og bliver den ikke imødeset er det som om hele min krop går i undtagelsestilstand og kun kan holde sig kørende på ren og skær rutine. Har du prøvet at gå sukkerkold uden noget spiseligt inden for rækkevidde, så ved du hvad jeg taler om.

Så det der med skæve og af og til helt skippede måltider, kan være en lidt risikofyldt vej at gå ad, særligt når man , som jeg, heller ikke er særlig god til at gide at forberede mig på dagens måltider, ligegyldigt hvor adspredt de ligger. Så voksen har jeg stadig til gode at blive. Men det er immervæk sådan jeg og min appetit er indrettet.

For et års tid siden begyndte jeg at forsøge mig med Nutrilett barer til at have i tasken til de der tidspunkter, hvor mine 1-2 hovedmåltider alligevel ikke formår at mig kørende. Og de hjælper, som en synd med indbygget syndsforladelse og kan afholde mig fra at løbe i Netto efter en lakrids-Yankee eller muffins på Baresso.
De nyeste snackbarer i Nutrilett sortimentet er disse to, Juicy Coconut og Cookies & cream, som jeg har modtaget smagsprøver af. De var så gode, at jeg har fået dem spist, inden jeg nåede selv at tage et billede af dem, istedet har jeg lånt et herfra.

En anden nyhed er i flydende form og er en banan/vanilie smoothie med lavt laktoseindhold. Den har jeg til gengæld sagtens kunne nå at fotografere, for må ærligt sige, at jeg faktisk hellere vil spise en banan. Men for at være helt fair, så er jeg bare slet ikke til smoothies eller flydende kost generelt - udover latté selvfølgelig ;)


Indlægget er skrevet i samarbejde med Nutrilett og Lahme.dk.

Ingen kommentarer