Siden sidste uge...

Torsdag morgen vågnede jeg, tydeligt angrebet af en forkølelsesvirus, der havde valgt at centrere sig på mine øjne. Jep, forkølet i øjnene, så har jeg også prøvet det. Jeg fik selv lægens ord for det, da jeg troede jeg havde fået øjenbetændelse og skulle have noget anti-et-eller-andet mod det. I stedet konstaterede min læge blot, at jeg nok ville være betydeligt kønnere, når vi igen nåede mandag.

Så der var ikke så meget at gøre. Jeg prøvede at tage på arbejde, men måtte til sidst overgive mig og kapitulere til sofaen, hvor jeg camperede i halvandet døgn før jeg igen, på mirakuløs vis, var lodretstående. Udover at sove og få set The Fall (VILDT god) kom jeg også i gang med at læse Damn good advice af George Lois, og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Som jeg har nævnt før, er jeg lidt nemt til salg for kortfattet kloge ord og lommefilosofi og her er en hel bog fyldt med det, bare inden for "mit fag" og med en faktisk afsender med en vis substans.

Netop kommet ud på den anden side af et virusangreb tog jeg Jesper i den ene hånd og en alkoholfyldt Netto-pose i den anden og tog til fest hjemme hos min veninde, der var hjemme på visit fra New York. Og åh, hvor var det bare skønt at ses! Og sådan tror jeg faktisk, alle til festen havde det, for der blev festet, snakket, sunget og danset til den hvis-altså-ikke-det-var-oktober lyse morgen. Det var lige præcis sådan en fest, som vi vist alle gik og trængte rigtig meget til og derfor bare gav "een over nak'en", som vi siger, der hvor vi kommer fra - eller nogen måske ville sige? Under alle omstændigheder, var det, hvad vi gjorde, os, der festede sammen i lørdags.

Det var sådan en fest, hvor man egentlig synes, at man fik taget nogle ok gode billeder undervejs, men efterfølgende erfarer, når telefonen tømmes for billeder, at de nok er langt mere repræsentative for aftenens og ens egen egentlige tilstand end de er gode - eller skarpe :) Men sjovt, det er der vist ingen tvivl om at det var.


Og nu, hvor mandag er ved at rinde ud, er jeg efterhånden ved at komme mig over både fest og virus og er, som forudsagt af min kloge læge, betydeligt kønnere, end jeg var, da jeg vågnede torsdag morgen - ikke mindst på øjnene.

Ingen kommentarer