Selvevaluering og anmeldelse af "Bag om Kemoland-dagbogen"


Så var det i går, jeg fik set mig selv på fjernsyn. Og ved I hvad? Det var slet ikke så slemt som jeg havde frygtet. Faktisk var det ganske fornøjeligt og jeg blev ikke synderligt overrasket, skræmt eller pinlig over min egen fremtoning eller lyden af min egen stemme. De der 10 kilo, kunne jeg godt have tålt at have tabt, kan jeg se, men værre var det nu heller ikke.

Selve programmet synes jeg også var rigtig spændende, da det er et spændende fænomen der bliver taget op. Men i forhold til det er så kort et program, synes jeg der var nogle lange og nærmest irrelevante sekvenser med de 2 gymnasiepigers strøgtur og ham der Casper, der drak toiletvand. De pointer det skulle vise, kunne, for mit vedkommende, godt være blevet forstået på lidt kortere tid. Så havde der måske været plads til at høre lidt mere om fx syndromet Münchhausen by Internet og de der divergerende tanker og fornemmelser man/vi som følgere af Kemoland havde, også mens det stod på, og hvorfor man/vi alligevel valgte at slå enhver mistanke hen.

Men altså, i det store og hele synes jeg godt om programmet og ikke mindst kan jeg stå inde for mit eget lille bidrag i det. Fik du set det og hvad synes du om det?
Fik du ikke set programmet på DR2 i går, kan du se det her, frem til 11. januar 2016.

6 kommentarer

 1. Hej Mie.

  Tillykke med din fine tv debut. Jeg har helt samme holdninger omkring programmet, de to indslag som du nævner ( med gym. pigerne og ham der fandt ud af det var snyd), var alt for langt i forhold til programmets egentlige længde. jeg personligt ville gerne have hørt meget mere fra jer, der blev spurgt ind til det med kemoland. Det var meget lidt taletid til jer hver.
  Men det var rigtig fint, og du kan roligt være stolt og tilfreds med din optræden og tøjvalg ;)
  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria :) Ville også gerne have hørt mere af, hvad de andre interviewede havde af tanker og overvejelser og jeg synes egentlig det med gymnasiepigerne hørte lidt et andet program til, for vinklen her, passede egentlig slet ikke med resten. Men sådan er det nu bare. :)

   Slet
 2. Jeg er helt enig med både dig og Maria:) der skulle have været mere taletid til dig og de andre istedet for gymnasiepigerne og toilet-manden!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en lidt underlig prioritering, men folkene bag programmet har jo helt sikkert haft deres grunde og/eller restriktioner til at skrue det sammen som de har gjort. Men ja, jeg havde helt sikkert også valgt at sætte det anderledes sammen, hvis det var mig :)

   Slet
 3. Det var nemlig et rigtig godt program, sad og så det med min mor, hun havde ikke hørt om det før, så hun var meget overrasket over at man kan opføre sig på den måde..... og du klarede der da super fint.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Joan - er faktisk også helt tilfreds med min egen fremtoning :)

   Slet