Jeg tæller til 3! Eeen, tooo....

Okay, der havde vist sat sig mere snot og snue fast, end jeg først håbede jeg slap med, og det er desværre også gået ud over mine evner til at sætte nedskrevne ord sammen i en sammenhængende rækkefølge - selvom jeg har flere indlæg, tanker og meninger jeg gerne ville ud med.

Til gengæld har jeg fulgt med rundt omkring på diverse sociale medier og i den lettere ende, set disse ande-forældre-striber, florere. Er du gået glip af dem og er du forælder med hang til selvironi, vil du med garanti more dig herligt over disse. Min yndlings er den med at tælle til 3. Hold nu op, hvor vi ofte praktiserer den herhjemme - eller ude; i Netto, i børnehaven, på parkeringspladsen, i omklædningsrummet... Og egentlig bryder jeg mig slet ikke om metoden, men bliver bare sat til dørs en gang imellem af, at jeg simpelthen ikke ved, hvad jeg skal gøre, når mine børn beslutter sig for overhovedet ikke at reagere på, hvad jeg siger de skal. Det er det der med den manglende opdragelse igen.


Se alle ande-striberne her.

Ingen kommentarer