Først den ene vej og så den anden vej - og vægelsind for en tyver'I sommers tog jeg en rask beslutning om at flytte min blog, få eget domæne og lægge mig på Bloggers Delight platformen. Og jeg er ikke en, der tøver med at handle, når en beslutning er indtruffet (til gengæld er jeg en, der nemt rammes af vægelsind). Og så har jeg og min blog så ligget der og det har som sådan været ganske i orden. Men jeg fik altså blog-hjemve må jeg indrømme (og liiidt ondt i øjnene af nogle af de der kæmpe annoncer, man ingen indflydelse har på). Men det var motiverende og sjovt at forsøge sig i lidt andre omgivelser. En af hovedårsagerne til at jeg flyttede, var at jeg følte en fornyet lyst til at blogge, synes jeg manglede en aktiv blogsfære at færdes i og blive inspireret af og at tingene måske var gået lidt i stå i forholdet mellem mig og blogspot.

Så jeg har været ude og få lidt luft under vingerne og erfaringer og selvindsigt i bagagen. Jeg har prøvet nogle ting af og er blevet væsentligt klogere på både blogging, domæner, dns-registreringer og ikke mindst mig selv - selvom det måske lyder lige lovlig højtideligt. Men nogle gange er det nok godt lige at få rystet posen lidt og få reflekteret lidt over sine egne præferencer, i dette tilfælde mine præferencer for blogging. Og det har været rigtig godt og jeg ville ikke være denne erfaring foruden.

Nu har jeg det som en fodboldspiller, der har har spillet lidt i udlandet og nu er vendt hjem til hjemmeklubben igen og klar til at spille videre med fornyet energi og nye talenter i benene.

For jeg er nu tilbage "som mig selv" i mine go'e gamle blogspot-rammer, men i nyindrettede lokaler i en spritny og flot (synes jeg selv) skabelon, som jeg har erhvervet mig på etsy - og stadig på mit eget domæne pralerier.dk. Så for jer læsere skulle det helst ikke betyde det helt store - andet end på udseendet. Indhold, hyppighed og stil vil være sit sædvanlige omskiftelig selv.

Så for at fyre en gammel floskel af; her har I mig tilbage! Måske har jeg aldrig været væk, måske er du først hoppet på fornyligt efter domæneskiftet? Under alle omstændigheder, håber jeg, der stadig er flere der hænger på og glæder sig som jeg, over dette frem- og tilbagehop?


4 kommentarer

 1. Det ser super godt ud Mie:)
  Kan godt forstå det er dejligt at være tilbage, jeg havde det også sådan med de reklamer.
  Velkommen hjem:)
  Jeg har også købt en skabelonog satte den op igår, så nu venter jeg bare på de flytter hele møget:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vicki :) Ja, er så glad for denne nye skabelon og det var faktisk overrraskende nemt at få den installeret og arbejde i, da det jo er tilpasset det blogspot set-up man kender. Så er så glad for at jeg fik det gjort :) Og smart du har fået BD til at flytte for dig, det tænkte jeg ikke på, gjorde det bare selv og det var lidt tidskrævende :)

   Slet
 2. Dejligt, du er vendt tilbage til Blogger - min gamle computer havde lidt svært ved at kapere alle de reklamer og de generede mit øje ;)
  Rigtig fint layout, du har fået lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det tager lidt tilvænning med de reklamer - for både øjne og teknik :) Er også selv så glad for at være tilbage :)

   Slet