DIY: Halloween guirlande
Ligesom efterårsferien, står Halloween også snart for døren og i år er jeg forberedt på, at det er noget mine børn, synes vi fejrer. Og det er jo blot endnu en grund til lidt kærkommen tematisk oppyntning og kreative sysler hertil med børnene.

Forud for mit #diytiger projekt havde jeg en eller anden form for guirlande med papirs-figurer i tankerne og da Halloween står lige for døren, blev det til det oplagte tema på guirlanden. Men det kunne lige vel have været alt mulig andet. Faktisk havde jeg til at begynde med, tænkt det skulle være farvestrålende is, der skulle pryde snoren, men det kan man jo gøre som man vil alt efter smag og årstid.


Jeg har brugt en pakke neonfarvet karton, hobbysnor og et hæfte med blandet dekorationspapir fra Tiger.

Jeg lavede en hurtig billede-googling på "Halloween skabeloner" og fik inspiration til 3 figurer; græskar, spøgelse og flagermus, som jeg tegnede skabeloner til. Disse blev så tegnet over på et stykke foldet karton, så de blev dobbelte.


Herefter dekorerede vi dem med papir og Ida gav dem lidt ekstra fine udtryk med lidt blyantstreger. På dette stadie ville de også fint kunne bruges som bordkort, fødselsdagsinvitationer mm.


Til sidst foldede vi alle figurerne hen over et langt stykke snor og limede dem sammen. Herefter færdig guirlande, klar til at komme i vinduet inden for de næste uger.Indlægget her er lavet i samarbejde med Tiger, der har sponsoreret materialerne brugt i indlægget.

3 kommentarer

  1. Så kreativ du har været, det er flot :-)
    Ja Tiger har meget billigt, som der kan leges med i langgggggggg tid :-)
    Jeg har selv en del krative Halloween på min blog under Halloween emnet, men kunne godt trænge til at finde på lidt nyt, så tak for din inspiration til mig :-)
    Og en god weekend.

    SvarSlet