Den Store Bagefinale!


Indrømmet, der blev fældet tårer, da min bagefavorit Ditte, røg ud af Bagedysten i sidste uge. Både fordi jeg synes det er rigtig skidt at sende den oplagte vinder hjem før finalen, men også fordi jeg blev så rørt over Pernilles reaktion, der syntes at indeholde hele følelsesregistret på een gang. For sådan en evigt gråd-latent type som jeg, er det stort set alle slags følelsesreaktioner, der får gang i tårekanalerne. Så sidste uges afgørelse, var en voldsomt ambivalent fornøjelse.Men NU skal det blive afgjort lige om lidt i et TV nær dig. Og jeg er godt nok stadig ambivalent, for hvem skal man dog heppe på? Vi har delt os lidt op herhjemme, så Ida og jeg holder med Liv, hvilket Eva, den lille medløber, selvfølgelig også gør. Jesper er sat til at holde med Micki, fordi han jo er den eneste dreng (logik for de 4-6 årige). Så er vi ligesom dækket ind.

Uhaa, det skal blive godt.

1 kommentar

  1. Og så vandt Liv kagedysten :-)
    Hun gjorde det sørme også flot, men de var nu alle 3 dygtige :-)
    Så i aften skal vi den med bonderøvene, som søger en viv.
    Mange søde hilsner til dig :-)

    SvarSlet