Børnemuseet(2 øverste fotos: Stine Christiansen / skovdal.dk)

Da vi i forrige uge var til store børne-kagedags-event, havde arrangørerne fundet det hyggeligste sted til afholdelsen, nemlig Børnemuseet, der ligger på en sidegade til Gammel Kongevej. Da jeg fik invitationen studsede jeg lidt over navnet på stedet og syntes ikke lige det ringede nogle klokker. Hvilket undrer mig, da jeg immervæk har boet på Frederiksberg i mange år efterhånden og haft børn her i snart de fleste af de år. Jeg nævnte stedet og navnet da jeg dagen inden talte om vores weekendplaner, med nogle forældre fra børnehave - de havde heller ikke hørt om stedet.

Det viste sig, for det første ikke at være som sådan et museum, som den gængse opfattelse dækker over, for det andet, at det var åbnet i april i år, hvilket nok er grunden til min (og andres) manglende kendskab til stedet, og for det tredje at være helt genialt.
Det er et fritidsaktivitets/kreativt værested for børnefamilier og børn i alderen 3-12 år. Der er udklædning, børne-genbrugsbiks (overskud går til Red Barnet), cupecake-pynte-bage-værksted, malerværksted og mini café med dejlig kaffe og hjemmebagte økologiske boller og meget mere. Hele stedet emmer af overskud og hyggelig atmosfære og jeg var ganske solgt på konceptet ved besøget - og det var mine børn for øvrigt også og jeg håber vi snart får (eller tager os) lejlighed til at tage derned igen og have en kreativ hyggeeftermiddag sammen.Hold evt. øje med Børnemuseets Facebook-side for aktiviteter og arrangementer.Ingen kommentarer