Tiltrængt oprydning og detaljer fra børneværelsetDette indlæg kom egentlig på tegnebrættet til at blive udgivet i går, mens jeg gik og gav tøsernes værelse en overordentlig tiltrængt omgang. Men så blev jeg pseudo-distraheret, hvilket greb lidt om sig. Og blot for at lukke den ordentligt, vil jeg gerne pointere, at jeg på ingen måde tænker, at betegnelsen "pseudotvillinger", i det omfang jeg i ny og næ bruger det om mine tøser, skal være nogen som helst form for hårdheds-indikator. For hvor hårdt det er, at have og få børn er, efter min bedste overbevisning, en ganske individuel oplevelse og har intet at gøre med, hvor mange børn man har og hvor langt interval, der evt. måtte være mellem dem.
Men nok om det (for nu).
Weekenden blev heldigvis også brugt på andre fornuftige ting, blandt andet ovennævnte omgang på børneværelset. Og hold da op, hvor var det tiltrængt. De sidste par uger, ja måned faktisk, nu jeg tænker over det, har det langsomt hobet sig mere og mere op derinde og den sporadiske oprydning er ikke rigtig kommet i bund. Men i går kom flow'et over mig og jeg fik både ryddet op, ryddet ud, flyttet rundt og gjort rent derinde. Virkelig, virkelig overdrevet lækkert og som altid er der ikke noget som en gang oprydning, der kan få børn til at ville lege med deres sager.
De klassiske før/efter skud, giver et meget godt indblik i, hvad jeg kastede mig ud i...

Få det hele med Facebook - Bloglovin' - Instagram

4 kommentarer

 1. Mette
  SEPTEMBER 15, 2015 D. 12:43 PM (REDIGER) - (0)
  Hold nu op hvor ser det godt ud, kan du ikke komme hjem og hjælpe mig med det sammen legetøjs kaos der hurtig opstår med 2 piger :) Hvordan opbevar du pigernes bøger, mangler inspiration, da vores “bare” står på en hylde i reolen..!
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie
   SEPTEMBER 15, 2015 D. 10:12 PM (REDIGER) - (0)
   Ja, det er helt vildt som de kan få rodet de små mennesker 😉 Vi har også bøger på reolhylden – har netop fået dem barberet ned til at kunne være på en enkelt hylde i reolen, så der blev lidt mere plads til andre ting (LEGO). Jeg synes faktisk det er det, der fungerer bedst. På mit arbejde, har vi bøger stående i sådan nogle tallerkenrække-hylder og det kan selvfølgelig se meget sødt og fint ud, men synes hurtigt det bliver ret rodet at se på, når bøgerne ryger ind og ud :)

   Slet
 2. Joan
  SEPTEMBER 15, 2015 D. 12:27 PM (REDIGER) - (0)
  Ja hold da op det noget af en arbejde at gå igang med. men resultatet er er blevet godt.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie
   SEPTEMBER 15, 2015 D. 10:09 PM (REDIGER) - (0)
   Tak, ja det var vældig tiltrængt må man sige. Men det er så godt givet ud, når det er overstået :)

   Slet