Tegnestue


Der gik tegnestue i den her lørdag formiddag. Det er noget så hyggeligt at have et par tegneglade tøser, specielt fordi det betyder, at de inviterer mig med indenfor i deres univers. Eller jeg inviterer dem med ind i mit, da jeg altid har været meget glad for at tegne selv. Som voksen er det bare ikke rigtig noget jeg har dyrket eller brugt særlig meget. Men det bliver vækket til live igen, når vi sådan kan sidde alle tre og tegne smukke damer. Et klart favoritmotiv fra min egen barndom som jeg kan se, går igen hos både Ida og Eva.
Eva har stadig stor glæde af Step by Step skabelonerne fra Djeco, der er ret så geniale og selvom den medfølgende tusch efterhånden er slidt op og pladen ligeså, kan skabelonerne stadig bruges lige vel.
Idas tegneevner er i en liga helt for sig selv - hvis vi selv skal sige det :)

Få det hele med Facebook - Bloglovin' - Instagram

2 kommentarer

 1. et delerum
  SEPTEMBER 19, 2015 D. 7:24 PM (REDIGER) - (0)
  Hvor ser det hygsomt ud. Vi har også tegnesættet fra Djego, og det er altså et godt træningssæt. Jeg er enig i din Idas tegneevner, men man kan da også se, at hun ikke har det fra fremmede 😉
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie
   SEPTEMBER 20, 2015 D. 8:17 AM (REDIGER) - (0)
   Jo tak det var /er også virkelig hyggeligt, sådan at kunne samles om sådan noget :) Og nej, det er bestemt ikke fra fremmede at Ida (og Eva) har arvet sine kreative sider :)

   Slet