SMIL - det smitter

Det er virkelig anbefalelsesværdigt at gå rundt en hel dag med et stort SMIL på frontpartiet :)  Hvis man er i humør til det, vel at mærke. Men det bliver man næsten af sig selv, når man bevæger sig rundt i Københavns gader i denne bluse.
For det er ganske sandt, hvad man siger. Smil, de smitter. Og jeg har haft en ganske fremragende og storsmilende dag i dag.
PS: Blusen er fra Moss Copenhagen og er den jeg overvejede at erhverve mig i gul - den var dog for gul og også lidt for stor, så da jeg skulle bytte den, blev den altså rød.Et godt valg, hvis jeg selv skal sige det. Og til min TV-optræden, valgte jeg et mere klassisk og sikkert gråt valg, hvilket jeg tror var endnu et rigtig godt valg.
Smil-blusen fås også i sort og lysegrå.

Få det hele med Facebook - Bloglovin' - Instagram

2 kommentarer

 1. Byidam
  SEPTEMBER 17, 2015 D. 9:40 PM (REDIGER) - (0)
  Super fin trøje, og lækkert indlæg!

  http://www.idamariehermann.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie
   SEPTEMBER 19, 2015 D. 10:47 AM (REDIGER) - (0)
   Tak og TAK :)

   Slet