Højt på ønskelisten

Det lykkedes mig sørme i går at komme i tanke om op til flere fine sager, der alle står højt på min ønskeliste til min lige-om-hjørnet-fødselsdag (på mandag fyi). Jeg synes tit jeg ender ud i sådan noget lidt småpraktisk "til hjemmet", dog i den lækre og bestemt overflødige ende, når jeg laver ønskesedler. Men denne gang har jeg helt bevidst forsøgt at spore mig ind på ting jeg ønsker mig, som kun er til mig.
Om jeg så ender op med nogle af de fine sager må tiden vise, men uhh hvor ville flere af disse ting altså få det godt hos mig... Særligt den der Elektronista clutch, dén gad jeg virkelig godt blive nære venner med.
Lovely parfumen af Sarah Jessica Parker er min absolutte yndlingsparfume selvom den hverken er særlig dyr eller fancy. Synes jeg bare den dufter helt fantastisk. Desværre er den ikke så nem at opstøve længere, så jeg bliver altid så glad, når jeg i ny og næ støder på den i en butik (eller får den i gave ;) ).


Få det hele med Facebook - Bloglovin' - Instagram

2 kommentarer

 1. Emma
  SEPTEMBER 25, 2015 D. 7:07 AM (REDIGER) - (0)
  Fine ønsker :grinning: Det der armbånd er virkelig pænt!

  Og så vil jeg altså lige “advare” dig mod den Moss-halskæde. Jeg fik nemlig én på et tidspunkt, og den gik i stykker hurtigere end hurtigt.. Fik en ny, der også gik i stykker med det samme. Og har hørt fra flere af mine venner, at deres halskæde også går midt over :neutral_face: Jeg ville i stedet købe/ønske mig en fra fx Jane König hvis jeg var dig. Ved godt de er dyrere, men de er altså også bedre i kvalitet.. Jeg endte selv med at købe en herfra https://www.etsy.com/shop/edor – som jeg er virkelig glad for! Og den har holdt virkelig godt :sweat_smile:

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie
   SEPTEMBER 25, 2015 D. 5:52 PM (REDIGER) - (0)
   Argh øv, men nok heller ikke lige den aller bedste kvalitet man kan få til den pris :) Tak for tippet med den anden halskæde, virkelig fin.

   Slet