Genopladet


Helt som ventet har denne weekend været et overflødighedshorn af hygge og lykke og for mit eget vedkommende fyldt med venindesladder, babynusseri, brombærjagt, kettlebells (øh, ja!?) og en hulens masse hygge og snakke, snakke, snakke til langt ud på natten. Simpelthen noget af det bedste jeg ved!
Godt nok er det ikke mit søvndepot der er blevet overfyldt i denne weekend, men det depot, der til gengæld er blevet fyldt rigtig godt op af at være sammen med (et udpluk af) de bedste flipper-tøse-veninder i verden, kan holde mig energidrevet i meget lang tid.
Vi er en helt særlig flok på 8, der har hængt sammen siden gymnasietiden (nogle stykker endda helt fra barnsben af), hvor vi blev kaldt Flipperrakkerpakket, hvilket vi har holdt lige så godt fast i lige siden som vi har gjort i hinanden. Jeg kan ikke forestille mig at komme til at have et liv eller en hverdag uden at have mit Flipperrakkerpak i ryggen og for det føler jeg mig overordentligt heldig. Og når vi nu alle sammen for tiden render rundt og leger voksne og ikke så kontinuerligt har tid til at lege så meget med hinanden i hverdagene, er det yderligere priviligeret og fantastisk, når vi kan rive nogle dage ud af kalenderen og bare være sammen med hinanden på lige den måde vi er allerbedst til, i ført hyggebukser og afslappet stemning og med god tid til alt fra puslespil, Se&Hør-fælleslæsning, improviserede skattejagte, fjollerier og alvorlige snakke.
Således tanket op kørte jeg i dag fra sommerhus til mine forældre, hvor jeg kunne hente mine to dejlige tøsepiger, der havde haft en mindst lige så dejlig weekend med Min mormors gebis-koncert, frugtfestival, soven i telt i mormor og morfars pt. nedrevne stue og en hel masse andre dejlige bedsteforældre-oplevelser vi endnu kun har hørt brudstykker af.
Vel hjemme og genforenet er vi nu alle tanket godt op, taknemmelige og klar til at tage hul på endnu en uge. Det er da skønt!
Få det hele med Facebook - Bloglovin' - Instagram

Ingen kommentarer