Den Store Bagedyst og mit manglende fjernsyns-kiggeri

Jeg er gennem de seneste år blevet rigtig dårlig til at se programmer, der bliver sendt i fjernsynet. Det er sådan langsomt kommet snigende i takt med at mulighederne for at se alverdens serier lige når det passer mig (eller bare liiige kan klemmes ind) er blevet betydeligt flere. Og så er jeg bare ikke god til at huske, hvornår ting, jeg egentlig gerne vil se, bliver sendt. Bortset fra Deadline.
Konsekvensen er, at jeg stort set aldrig kan snakke med om "den der gribende dokumentar, den anden aften" eller ved hvilke reality-deltagere, det er jeg ser billeder af i de kulørte blade, vi gerne bladrer igennem i vores frokostpauser. Det er selvfølgelig ikke de allerværste ting, man kan gå glip af i sit liv, det ved jeg, men jeg er trods alt begyndt at føle, at jeg af og til går glip af noget. Så nu øver jeg mig i, igen at se ting, der bliver sendt i fjernsynet. Det er selvsagt ikke en hård opgave og jeg er startet ganske godt ud med to uger i træk, at have husket at se Den Store Bagedyst, som vel nok er et af de bedste reality-koncepter, jeg endnu er faldet over og faldet for, ikke mindst. Jeg prøvede også at se Robinson Ekspeditionen, men jeg mister alt for hurtigt koncentrationen og synes mest bare de larmer. Næh, vis mig hellere en voksen dame, der græder over spildt fløde eller fastbrændte multebær. Det er godt TV!

De første år, der blev sendt Den Store Bagedyst, forstod jeg det ikke og så det heller ikke. Vi grinede bare lidt af, at man lavede den slags TV. Men i sidste sæson kom jeg til at se lidt af det, hen mod slutningen af sæsonen og lidt af jule udgaven. Og jeg blev faktisk lidt fanget af det. Så nu er jeg med fra starten og giver mig helt hen; 4-3-2-1: træd væk fra jeres roulader!
Så nu er jeg lidt med på TV-vognen igen og føler mig en lille smule indforstået igen. Så må jeg se, om jeg herefter skal fortsætte og udvide min egen sendeflade til dokumentarprogrammer. Der er i hvert fald én dokumentar, jeg snart skal huske at få set.
Men for lige at vende tilbage til kagerne, så kan jeg slet ikke lade være med virkelig at gå op i et program som dette, når først jeg begynder at følge med. Sådan har jeg også haft det de år, hvor vi har fulgt med i Vild med Dans eller X-factor. Her i Bagedysten er Ditte min klare favorit, for hun er da længder foran alle de andre deltagere.
Ser du det? - og har du en favorit?
Ser du noget andet (godt)?
Billederne er lånt fra DR.dk
Få det hele med Facebook - Bloglovin' - Instagram

4 kommentarer

 1. Dorte
  SEPTEMBER 16, 2015 D. 11:48 PM (REDIGER) - (0)
  Elsker at se bagedysten (og alle øvrige programmer om mad ☺). Jeg holder med Liv – hun er virkelig sej synes jeg. Kh Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie
   SEPTEMBER 17, 2015 D. 8:11 PM (REDIGER) - (0)
   Normalt synes jeg faktisk madprogrammer er ret kedelige. Men bagedysten, det er altså noget der kan fange mig :)

   Slet
  2. Mie
   SEPTEMBER 17, 2015 D. 8:16 PM (REDIGER) - (0)
   Men synes faktisk det er svært at kende forskel på Liv og hende den anden lyshårede :)

   Slet
 2. Jeg plejer heller ikke at se mad-programmer, men Bagedysten fanger også mig, til min mands fortrydelse :) jeg kan heller ikke rigtig kende forskel på de unge lyshårede dygtige piger

  SvarSlet