Åh nej, jeg skal i TV - akut tøjkrise!

Man skal jo udfordre sig selv lidt en gang i mellem og jeg kom derfor i dag til at sige ja, til at stille op til interview til et program på DR2. Som i, ja til at komme på TV. I fjernsynet, hvor jeg både skal ses og høres. Åhh, krummer allerede en lille smule tæer over al det mundgejl jeg ved, jeg kan finde på at lukke ud... Og alligevel sagde jeg ja. For en gang i mellem skal man altså forsøge at flytte sine grænser lidt, synes jeg. Desuden er jeg (åbenbart) mere bange for at gå glip af noget end jeg er for at komme på landsdækkende TV.
Allerede inden jeg sagde ja, kunne jeg mærke, hvordan en akut tøjkrise meldte sin ankomst. Jeg er derfor gået i koncentreret tænkeboks og overvejer samtidig, om det er muligt at tabe mig de der famøse 10 kilo inden torsdag...
Dét kan jeg nok desværre ikke nå. Men måske er jeg heldig og kan nå at få fat i denne gule sag (fra Moss Copenhagen) at iføre mig? Synes den ville være ret passende i hvert fald, "Smil" - du er på!

Få det hele med Facebook - Bloglovin' - Instagram

2 kommentarer

 1. Louise Mærsk
  SEPTEMBER 9, 2015 D. 7:05 AM (REDIGER) - (0)
  Det skal nok gå rigtig fint. Og kender godt det med, man ikke vil gå glip af noget… Du må lige skrive, når du ved, hvornår det bliver sendt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie
   SEPTEMBER 9, 2015 D. 10:26 AM (REDIGER) - (0)
   Åh tak, ja, det går helt sikkert fint. Har egentlig mest pres over at skulle se mig selv og ikke mindst høre min egen stemme haha. Det bliver vist sendt sidst i oktober, men skal nok give lyd, når jeg ved nærmere :)

   Slet