Vind lidt pink glæde på flaske og tips til online køb af neglelak

Groove is in the heart er en af farverne i Essies 2015 neon kollektion og er en mælket neon-pink-lyserød nuance og svær at gengive på billeder. Men fin er den og ligesom alle Essies mange andre neglelakker er den af høj hurtigt tørrende kvalitet. Faktisk er Essie de eneste lakker jeg gider investere i, stort set, fordi jeg her ved, at jeg får et godt resultat. Og oftest køber jeg dem hos Billigvoks.dk, da deres udvalg er stort og deres priser lave. What's not to like? Det skulle måske lige være føromtalte problematiske farvegengivelse, for dét er tydeligvis ikke kun svært for mig.
Til gengæld har jeg fundet et godt trick, jeg altid bruger, når jeg køber neglelak på nettet; billede-google en swatch. Og nej, det er ikke noget, der kræver forældre diskretion, men en masse hulens dygtige negledamer (muligvis også mænd, man ser kun deres negle), der ligger en hulens masse billeder op af lakerede negle i alverdens lak-nuancer til sammenligninger. Og som regel er der også sammenligningsbilleder af samme farve i dagslys, kunstigt lys osv. Dét er smart. Se fx hvad der kommer frem, hvis jeg googler "Essie groove is in the heart swatch".
Synes du, ligesom jeg, at den ligner en farve du gerne vil forkæle dine negle med, har du nu som pralerier-læser mulighed for at vinde en. Ja faktisk er der 2 muligheder for at vinde. For jeg har nemlig fået 2 styks Groove is in the heart fra Billigvoks.dk og udlodder både en her på bloggen og en på min instagram. Begge steder er det blot om at skrive en kommentar og så er man med i lodtrækningen, men tags og delinger er selvfølgelig meget mere end velkomne :)
Jeg trækker en vinder begge steder på søndag d. 16. august 2015.

OBS: Konkurrencen er slut


Få det hele med Facebook - Bloglovin' - Instagram

Ingen kommentarer