Søndagsrefleksion og vinder af Essie neglelak

Søndag aften, tøsepigerne er puttet, kaffen er brygget og det er tid til lidt ego-voksen tid oven på en weekend, der (endnu en gang) er suset af sted og nu allerede er slut. Ikke at det gør mig så meget, for jeg er vild med vores hverdag og alt det vi får fyldt i den. Men jeg er også vild med vores weekender, både når vi fylder dem med ingenting eller med fest og farver, som vi gjorde i denne. Hvilket også er årsagen til, at jeg ikke synes det har været rigtig dag i dag, da jeg har tilbragt det meste af den vandret... Men det var en sjov og festlig aften og nat, der har afstedkommet behovet for dagens vandrette position. You win some, you loose some :)
Søndag aften betyder også, at det er tid til at finde vinderne af den smukke Groove is in the heart lak fra Essie. Der var 33, der havde deltaget her på bloggen og vinderen blev Cecilie, der havde lagt næstsidste kommentar. Heldigt - og tillykke. Send mig meget gerne en mail med din adresse til pralerier@gmail.com.
Tak til alle jer, der havde lyst at lege med. Har du også deltaget på Instagram, så hop over og se, hvem der har vundet der.

Få det hele med Facebook - Bloglovin' - Instagram

Ingen kommentarer