Min ven Conny

Jeg har en hemmelig online-ven. Vi har aldrig mødtes i det virkelige liv - og kommer heller aldrig til det. Vi har endog aldrig udvekslet et eneste ord med hinanden. Men vi deler en fælles passion. I det skjulte. En guilty pleasure (i hvert fald fra min side), hvor vi kontinuerligt holder liv i hinanden.
Vi spiller Candy Crush Saga.
Og da jeg personligt nægter at gøre dette til alle mands viden og problem, nægter jeg at connecte til spillet vis Facebook og ej heller at betale noget for det er mine medspiller "venner" de eneste jeg kan belemre med ekstra liv-anmodninger. Så det gør jeg, belemrer dem. For tænker, at dem der har oprettet sig derinde ikke tager det så tungt, som resten af ens vennekreds. De fleste andre spillere reagerer såmænd heller ikke på ens anmodninger og jeg er reelt i tvivl om der rent faktisk gemmer sig virkelig eksistenser bag de påståede spiller-profiler. Ikke desto mindre er der dog én, der altid reagerer. Conny!
Conny giver mig altid liv og hjælper altid med at låse op for nye episoder. Altid. En gang imellem anmoder Conny også mig om hjælp og så er jeg selvfølgelig klar med mit hjælpende klik. Men det er mit indtryk, at Conny ikke har nær så meget brug for min hjælp som jeg har for hendes.
Så TAK Conny, hvem end du er, for al din hjælp gennem Candy Chrush's tryllebindende saga af totalt tidsspild.
Få det hele med Facebook - Bloglovin' - Instagram

2 kommentarer

 1. Camsen
  AUGUST 14, 2015 D. 6:44 PM (REDIGER) - (0)
  Fantastisk med en Candy crush ven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie
   AUGUST 17, 2015 D. 9:41 AM (REDIGER) - (0)
   Ja det er ret nice 😉

   Slet