Københavnere i AarhusDa vi som nævnt fik brugt uforudset megen tid på at se udstillinger på Aros fra kælder til kvist, måtte vi blive en halv dag mere i Aarhus end først planlagt, så vi også kunne få Den Gamle By med. Vi gik benhårdt efter disse 2 klassikere, som de uvante Aarhus-besøgende vi nu en gang er. Mens vi var i Aarhus læste jeg faktisk dette indlæg og blev en lille smule ærgerlig over, at vi ikke havde længere tid til at udforske byen og dens mange fine muligheder og tilbud.
Jeg har kun været i Aarhus et par gange før i mit ganske liv og den ene gang ligger sådan lidt i diffuse tåger, men omhandlede en del festen på få dage og den anden gang var en halv dag med nogle af mine veninder, hvor vi asede op og ned af strøget (hedder det dét derovre?) for at nå så meget (læs: så mange butikker) som muligt inden min veninde havde gjort sit showroom klar og vi skulle med færgen hjem igen. Men vi blev altså ved dette besøg, så positivt stemte over byen, der virkelig viste sig fra sin bedste og kærligste side under vores besøg, at det helt sikkert ikke er sidste gang vi tager den vej forbi. Ikke mindst var vi meget glade for den betænksomhed byen viste os, da den lod vores fuldt pakkede bil holde i fred en hel dag foran Aarhus Kunsthal, også selvom Jesper vi havde ladet den stå ulåst og med nøglen siddende i tændingen. Så tak for det Aarhus, det var virkelig sødt af dig ikke at udnytte sådan en småforvirret københavnerfamilie, der lidt småhektisk lagde vejen forbi dig.
Men klassikere bliver nu en gang ikke klassikere uden grund og ligesom Aros, var Den Gamle By helt sikkert også værd at rykke lidt rundt i planerne for at kunne nå. Jesper og jeg var specielt fascineret af den nye 1974-bydel, hvorimod tøserne var særligt begejstret for en lille levende fugl i et bur fra 1830'erne.
Da vi efter dette besøg fulgte op på vores snak om fremtidige arbejdsambitioner, ytrede Eva, at hun slet ikke gider have et arbejde, hun vil bare have en hest og en karét - og desuden bo i et hus lige ved siden af mormor og morfar.

Få det hele med Facebook - Bloglovin' - Instagram

Ingen kommentarer