Hjemme igen - i vante og nye rammer

Hjemme er, hvor kaffen altid er go' og wi-fi'en er stabil!


I går rundede vi vores sidste ferieuge af og vi har nu weekenden til at restituere hjemme, pakke ud, vaske tøj og falde til igen i vores vante rammer. Og så har jeg endelig også både tid og wi-fi til at falde rigtigt til i mine nye rammer her på bloggen. Noget jeg virkelig har glædet mig til.
Jeg har alverdens blogindlæg og ideer i ærmet og en lillebitte give away til lige at komme igang på. Jeg føler lidt, at det er et nyt venskab jeg er ved at starte op, men forhåbentlig er der også en masse allerede velkendte læsere imellem, der har fået forvildet sig med herover på min nye adresse. Det håber jeg mindst lige så meget, som jeg håber, der kommer en masse nye til hen ad vejen.
Mit fokus idag har været at lære den nye opsætning at kende og rette til hist og her i menu'er, sidebar osv. Det er så småt ved at være på plads, men der er jo hele tiden smårettelser at gøre. Ser du noget mystisk, har du problemer med kommentarer eller andet, så giv endelig lyd fra dig.
Og husk, du kan følge med og blive opdateret på alle nyeste indlæg enten via Bloglovin' eller Facebook.

4 kommentarer

 1. Simone
  AUGUST 9, 2015 D. 12:39 PM (REDIGER) - (0)
  Du har købt Chri Chri’s første magasin! Det har jeg også overvejet, må man spørge hvor mange sider man får for pengene og er det værd at købe?:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie
   AUGUST 9, 2015 D. 1:25 PM (REDIGER) - (0)
   Der er omkring 180 sider selvfølgelig inkl annoncer. Synes det er et ok magasin, har ikke fået læst helt så meget i det endnu, som jeg gerne ville :) Men det virker på en eller anden måde mere nærværende end så mange andre magasiner. Man kan mærke at det har sit afsat i den online og social media verden :) Synes bestemt det er pengene værd, hvis man altså er til sådan noget :)

   Slet
 2. Nikki Lund
  AUGUST 8, 2015 D. 5:52 PM (REDIGER) - (0)
  Det lyder rigtig spændende – og jeg synes, din blog er blevet rigtig fin :)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie
   AUGUST 8, 2015 D. 8:38 PM (REDIGER) - (0)
   Tusind tak Nikki, dejligt at høre :) :blush:

   Slet