20 tilfældige om Mie

pink læbestift selfie
Jeg føler, det er på sin plads med en omgang random facts om Mie, for at give jer et mere nuanceret billede af personen bag bloggen her. Det er noget af min yndlingslæse hos andre bloggere og instagrammere - ligesom jeg også elskede de der "Mine venner" bøger, man udfyldte og fik udfyldt som barn. Så tag endelig tråden op selv, også gerne i kommentarfeltet her, som jeg læser (og svarer på) med stor fornøjelse.
Jeg har tidligere lavet lignende indlæg, men heldigvis skal der jo mere end 10-20 random facts til at give det fulde billede af de fleste af os og nogle ting kan være værd at gentage et par gange. (Hvorfor jeg heller ikke kan love, at dette bliver det sidste indlæg med random facts, jeg skriver her på bloggen.)
Men for nu vil jeg udvide dit kendskab til mig ved at fortælle, at jeg:
 1. har blogget siden 2009.
 2. har en BA i Historie fra KU og stadig har en lille nørdet historiker boende inden i, der er mægtig kildekritisk og forsøger at sætte alt ind i et historisk perspektiv.
 3. troede Game of Thrones var en serie om en ægte historisk tidsalder, da jeg første gang forsøgte, at se den sammen med Jesper, hvilket totalt ødelagde oplevelsen for mig. Det tog et par år for mig, at samle mig om at kunne se den ud fra dens rette præmisser. Tilgengæld så jeg så alle daværende 4 sæsoner på én måned.
 4. ser utroligt mange serier. Min største bedrift inden for det område er stadig at have set/genset samtlige afsnit af ER (Skadestuen) i kronologisk rækkefølge. Kan godt afsløre, at det tog noget længere tid end 4 uger, at komme igennem - der er immervæk tale om 331 afsnit fordelt på 15 sæsoner.
 5. har haft lymfekræft.
 6. er bange for fugle og er frygteligt anstrengende at sidde på fortovscafé med.
 7. fik Ida ved hjælp af fertilitetsbehandling og Eva ved en tilfældighed.
 8. har skiftet/tilføjet navne i mit fulde navn 3 gange siden jeg var 15; første gang tog jeg min oldemors navn (Emma) til mellemnavn, anden gang skiftede jeg efternavn til min mors families efternavn og tredje gang tog jeg Jespers mellemnavn da vi blev gift (og han tog mit efternavn).
 9. har givet begge mine piger én af deres oldemødres navne som mellemnavn; Evelyn og Elisabeth.
 10. vældig godt kan lide en vis form for symmetri.
 11. går meget gerne med neglelak og bliver meget nemt grebet af en form for nuance-nørderi.
 12. altid har ville være skribent af en eller anden art.
 13. havde været kæreste med Jesper i et halvt år, da jeg sagde ja til at gifte mig med ham
 14. aldrig har drømt om "det store hvide kirkebryllup", men endte med at få det hele med helstegt pattegris, telt i haven, 80 + gæster og liveband til, altsammen iført en Jesper Høvring-syet drømmekjole - og elskede det!
 15. i sidste måned kunne fejre 8 års bryllupsdag med Jesper.
 16. helt instinktivt tiltrækkes af alt det glitrer og glimter.
 17. med en minimumsindsats nemt kunne have gjort det som Den skæggede dame i et midtvestligt omrejsende karneval, var jeg blevet født et århundreds tid tidligere.
 18. er langt bedre til at formulere mig på skrift end i tale, hvor jeg, som Jesper af og til påpeger, nogle gange begynder at snakke, uden at vide, hvad jeg egentlig har tænkt mig at sige.
 19. elsker at gå tidligt i seng.
 20. kan have svært ved at fatte mig i korthed.
Og det må vist være nok om mig for nu, men meld som sagt gerne ind med lidt om dig, jeg vil mægtig gerne lære jer alle sammen bedre at kende :)

Få det hele med Facebook - Bloglovin' - Instagram

4 kommentarer

 1. Signe / Copenhagen Kiddo
  AUGUST 12, 2015 D. 9:28 PM (REDIGER) - (0)
  Hvor er jeg egentlig glad for at vi fandt ud af at vi spiste ved siden af hinanden til Flying Superkids, for så kom jeg nemlig ind på din blog igen, som jeg også fulgte fast da du startede i 2009, hvor jeg selv havde en anden blog som var sådan lidt wannabe-krea. Dejligt at være tilbage 😀

  Kh Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie
   AUGUST 12, 2015 D. 9:37 PM (REDIGER) - (0)
   Ej hvor sjovt – og hyggeligt :) Jamen velkommen til og tilbage så. Der er jo sket lidt udvikling siden starten i 2009, men krea vil også stadig dukke op herinde. Hvad hed din blog dengang?

   Slet
 2. Louise
  AUGUST 11, 2015 D. 6:20 AM (REDIGER) - (0)
  Åh Mie. Du er så sød. Kommer helt til at savne dig, når jeg læser det her!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mie
   AUGUST 11, 2015 D. 12:53 PM (REDIGER) - (0)
   Ihh tak Louise – og mega meget i lige måde :)

   Slet