Transportabel ferieunderholdning


Ferieunderholdningen til pigerne bærer præg af, at vi skal feriere indenrigs i år. Vi skal rundt med egen bil og på en masse gåture til sand og strand og vand og her har Evas nye, fine strandvogn allerede vist sig at være en stor succes. 

Den er fra B toys og er en lille trækvogn fyldt med forskelligt sand- og vandlegetøj i sjovt design, flotte farver og selvom det godt nok er 100% plastik er det på sådan en ikke helt så plastik-fantastisk måde, som man ellers kender det fra traditionelt sandlegetøj. I ved sådan noget i glat plastik, med lidt skarpe kanter i helt klare røde, gule og blå farver. Dette her har en lidt mere mat overflade, rundede kanter og er farvestrålende på sådan en lidt mere afdæmpet og afstemt måde. Jeg er fan.
Eva er også fan. Ikke af helt samme grunde som ovenstående, tænker jeg. Men fordi alt dette essentiele sandlegetøj bare altid er sjovt i Evas øjne. Og fordi, det er traditionelt sandlegetøj blandet med nye ting og sjove twist, fx stabelklodser med fiskeaftryksforme og si-funktion og et haj-hoved man kan grave med. Og fordi det stadig er lige præcis så meget plastik, at det er fedt. Og i særdeleshed fordi det hele samles i en vogn hun trække efter sig heeele vejen hjem fra legepladsen.

Ingen kommentarer