Om covers og klodsethed

For et par uger siden spenderede jeg mange flere hundred kroner end, hvad jeg følte, var rimeligt, for at få skiftet skærmen på min iPhone efter den havde taget et ufrivilligt dyk ned i fortovet, da min taske hang fast i høretelefonsledningen og fik hevet den op ad min jakkelomme. Dohh! Det er så mega-nederen moneter at skulle punge ud med. I min verden er det helt på linje med at skulle betale en tandlægeregning...!
Nu må der derfor et cover til. Og perfekt timet, spurgte Caseapp.dk om ikke jeg ville prøve at designe mit eget iPhonecover på deres hjemmeside. Det har jeg nu gjort - eller jeg har faktisk designet mange forskellige slags, da jeg er en meget ubeslutsom type. Dog har jeg kun bestilt ét, efter lang tids grubleri og ombestemmen-mig.

Heldigvis er det ganske nemt og meget ligetil at designe covers på hjemmesiden, hvadenten du vil bruge egne billeder, lave collager eller bruge allerede eksisterende cliparts.Jeg endte med et mat cover med en kombination af min egen billedcollage og et af deres cliparts og går nu og afventer det med posten. Så håber jeg, at jeg indtil da, formår at holde min telefon ro og fri for øvrige skrammer.

Ingen kommentarer