Feriehår v.2 og vinder af iPhone cover

Her er så resultatet af min dags strabadser hos frisøren. Eller strabadser er måske så meget sagt, om 3 timer, hvor jeg har siddet og er blevet nusset om, hørt på og serveret kaffe for. Jeg er vild med det og med det som det har mundet ud i at have gjort for mit slidte feriehår.
Det er blevet en del lysere end det blev sidst, men stadig ikke alt for drastisk. Planen er stadig at gå mod en koldere og,  for mig, mere naturlig farve, men med en anelse mere mørkt i næste gang, så det ikke behøver "vedligeholdelse" alt for ofte.

Mens jeg tålmodigt nød min ego-tid. Her kan du også skimte det iPhone cover jeg selv har lavet via Caseapp.dk og som det nu er blevet tid til at finde en vinder af, blandt alle jer, der har deltaget i min give away. Det har været lidt specielt denne gang, fordi give away'en har løbet henover min blogflytning, men med lidt ekstra tid til optælling, er det lykkedes at finde frem til en vinder. Og det blev Jannie, som jeg har skyndt mig også at kontakte via mail.
Tak til alle jer der har deltaget og husk I stadig kan få pralerier-rabat på 20%, hvis I bruger koden MIE20, når I afgiver jeres bestilling.

Ingen kommentarer