Flying Superkids + give away


Herhjemme har vi vores egen flying super kid i Ida. I ved, typen der ikke kan gå ned ad en trappe, men skal springe fra ca. halvvejs oppe, typen der rutscher ned ad gelænderet i stedet for at holde i det, kravler øverst op i klatrestativerne og i det hele taget udfordrer sin krop, sit mod og sine evner hele tiden - og moderens nerver ikke mindst. For det kræver knubs en gang imellem. Så sent som i går hentede jeg Ida i SFO'en med en øm og lettere hævet arm, hun havde fået, da hun faldt ned fra abe-gangen på legepladsen, da hun skulle arm-springe fra den ene del til den anden. I sidste uge, kunne hun ikke selv kravle hen ad den - nu øver hun sig i at springe af sted i den. Heldigvis ser det ikke ud til, det har været meget mere end slaget, der har gjort hende øm. Men ulykker sker, det er klart, men det bør ikke være en stopklods for et aktivt liv. Jeg siger ofte til mig selv, at børn ikke kaster sig ud i aktiviteter, de ikke føler de kan klare rent fysisk - selvom det stadig kan være nervepirrende at se på. Ida har modet, fysikken og viljen til hele tiden at kunne klare nye udfordringer, der gør hende mere og mere stærk og kropsbevidst. Og netop denne kropsbevidsthed tror jeg, kan hjælpe til at forhindre mange ulykker og skader på sigt.


Børneulykkesfonden arbejder for at skabe sikre og trygge rammer for børn uden at gå på kompromis med børnenes leg og kreativitet i deres fysiske udfoldelser. Sammen med Livol, bObles og Flying Superkids har Børneulykkesfonden arrangeret et velgørenhedsshow til fordel for dette arbejde. Det show skal vi ind at se og vi GLÆDER os. Jeg glæder mig både til at se de super seje springbørn, der har fascineret mig helt vildt, siden jeg som barn så en dokumentar om deres liv, shows og hårde udvælgelsesprocedurer og til at se Ida og Eva opleve showet og se, hvor seje de børn er.Har du også lyst til at se de seje børn in action og måske støtte Børneulykkesfondens arbejde via de aktiviteter, tombola og bingo banko, der vil være på pladsen til showet den 28. juli, kan du skrive en kommentar til indlægget her (og husk din mailadresse). Så kan det være du er den heldige der vinder 4 billetter til showet.

Jeg trækker en vinder om en uge, onsdag den 15. juli 2015.

OBS: Billetterne bliver til sendt pr. mail, så det er vigtigt, at du får skrevet din mailadresse med i kommentaren i tilfælde af, du skulle blive tilsmilet af heldet.


17 kommentarer

 1. Det er også et show der står på vores ønskeseddel, så jeg ligger et lod i puljen.
  Mosebo@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Det er også et show der står på vores ønskeseddel, så jeg ligger et lod i puljen.
  Mosebo@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Uh. Jeg vinder gerne. Anette.munk@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Det ville være fedt!
  Majawjessen@gmail.com

  SvarSlet
 5. Det ville være fedt!
  Majawjessen@gmail.com

  SvarSlet
 6. Det ville være fedt!
  Majawjessen@gmail.com

  SvarSlet
 7. Det ville være en super oplevelse. God ferie ☀️Vh. Lene (lene.borup@oncable.dk)

  SvarSlet
 8. Har en bonusdreng som ville elske dette. Et super aktivt barn som dit eget.
  conniejped@gmail.com

  SvarSlet
 9. Ih det kunne være en faktisk familie oplevelse i vores sommerferie - de er så seje de børn.

  rie_ravnholdt@jubii.dk

  SvarSlet
 10. Er det showet d. 29 juli du omtaler? Kan ikke se at der skulle være et d. 28.? Hvis det er i KBH uanset dato, så deltager vi gerne i lodtrækningen. Linegbm@gmail.com

  Mvh
  Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er et velgørenhedsshow den 28. juli, der ikke står annonceret på deres hjemmeside

   Slet
 11. Jeg vil meget gerne vinde :-D

  jonine@mollevang.com

  SvarSlet
 12. Uhh, dem vil jeg da gerne vinde :-)
  Hilsen Pia

  piat@piat.dk

  SvarSlet
 13. Jeg ville virkelig elske at tage børn og mand med ind at se de super seje super Kids! Vi så dem inden vi fik børn, og nu tror jeg, at vores børn er ved at være store nok til at komme med.

  SvarSlet
 14. Min midterste pige er også lidt af en sprællemand. Hun får dagligt sat mit beskytter gen på prøve. Jeg øver mig i ikke hele tiden at sige "pas nu på", men jeg synes det meste af det hun laver er alt for farligt ;)
  Vi ville elske at tage ind og se de dygtige piger og deres show. Vi krydser fingre.
  Kh Maria (maria@retro-vintage.dk)

  SvarSlet
 15. Uh mon jeg kan nå at være med? Ville være en SKØN fødselsdagsgave til vores den store��.

  Christinahavning@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Ville elske at invitere nevø og niecen med til denne Forestilling de er begge gymnaster og ville elske det

  Xxxx for at vi er de heldige

  Regnbuens@hotmail.com

  SvarSlet