Fik du også en masse nye følgere på Instagram?


I forgårs fik jeg en notifikation om "ny følger" på min Instagram profil og kontrolfreak som jeg er, så går jeg altid ind og tjekker, hvad følgertallet så er kommet op på, selvom jeg godt ved det i forvejen.

Men jeg blev en lille smule overrasket, da følgertallet pludselig var steget med over 20 - og kun een notifikation! Ret fedt, tænkte jeg først. Men da jeg så scrollede igennem mine øvrige notifikationer og der ikke var tilsvarende "nye følgere", blev jeg alligevel lidt mistænkelig.

Og ganske rigtigt, i løbet af dagen læste jeg om flere, der oplevede det samme. Her til morgen er mine 20+ "spøgelsesfølgere" væk igen og jeg har læst mig frem til, at det var en international Instagram-bug-ting, der havde været inde og lave rav i følgertals-systemet.

Lidt øv. Men jeg vil alligevel til enhver tid hellere have vaskeægte følgere end falske bug-følgere. Blev I også ramt af det?

(billede lånt herfra)

2 kommentarer

  1. Ja jeg fik nogle af 60 ekstra, som også er væk igen. Har snakket med andre mommybloggers som fik op til 1000 ekstra :/

    SvarSlet
    Svar
    1. ja, det er faktisk en sådan lidt ærgerlig fornemmelse, når de forsvinder igen - selvom det bare er tal - det er mærkeligt :)

      Slet