Feriehår

For nogle måneder siden fik jeg lysnet mit hår med en masse striber. Det har jeg haft gjort for år tilbage også, men har altid farvet det over igen med en mørkere farve, når udvoksningerne blev for store. Det har jeg imidlertid ikke lyst til at gøre denne gang. Jeg vil nemlig gerne prøve at dyrke det lyse meget mere frem end jeg tidligere har prøvet. Og det kræver så jævnlige lysninger.
Jeg overvejede en tur til frisøren inden ferien, men vurderede at jeg godt kunne trække den lidt endnu. Lige midt i sidste uges sommerhusferie blev jeg dog ramt af en form for hårstress og ringede straks og bestilte første ledige tid hos min frisør, som heldigvis allerede er senere i dag. Yeahh, farvel mørke udgroninger, grå stænk og tørre spidser!

For nogle år siden oplevede jeg lidt det samme under en ferie og følte mig desperat nok til at gå til den lokale frisør og få gjort noget ved det. Det skal man så IKKE gøre. Slet ikke, når det drejer sig om hårlysning! Det var sådan en oplevelse, hvor jeg bare betalte, skyndte mig ud og og strøg direkte i nærmeste supermarked efter en skyllefarve.
Men nu har vi en plan, min frisør og jeg. Da mit sidste besøg var første gang hun gik igang med projektet, fordi mit hår var farvet i forvejen og fordi hun bruger grønne produkter, tager det lidt tid før jeg kommer helt frem til den farve jeg (måske) tænker jeg vil frem til.
For tør jeg egentlig at gå helt over i en blonde og væsentligt koldere tone end jeg nogensinde har været i mit voksne liv? Noget som måske i virkeligheden minder mest om den hårfarve jeg havde som barn. Jeg ved det ikke helt, men undervejs nyder jeg den bronde hårfarve jeg får, som jeg også synes er så vældig smuk.

Ingen kommentarer