#briller vs. linserInden jeg fik briller, drømte jeg om at få briller. Bare som sådan en lille ekstra accessorie-mulighed og forandringsmulighed. Jeg gik gerne rundt med min mors briller i panden og syntes jeg så frygtelig smart ud.

Endelig da jeg var omkring 18 år, var der endelig lige præcis synsnedsættelse nok til at retfærdiggøre en brilleinvestering! -0,75 mener jeg styrken var, så det var ikke ligefrem briller der var tvingende nødvendige for mig at have på hele tiden. Lige præcis som jeg havde drømt om. Da jeg var i starten af 20'erne, skiftede dette dog og det blev nødvendigt for mig at have brillerne på hele tiden. Så fik jeg til kontaktlinser.Siden er min styrke jævnligt blevet sat op og jeg ligger nu på omkring -2 + noget bygningsfejl og jeg skifter meget mellem briller og linser, da begge dele har sine fordele og ulemper. I princippet er jeg stadig glad for den lille forandringsmulighed der ligger i at kunne tage briller på en dag og linser en anden, men jeg drømmer nu en lille drøm om, måske en dag at kunne skille mig af med begge dele igen.
Heldigvis kan jeg stadig godt synes, at det ser frygtelig smart ud med briller - både til mig selv og til andre, undtagen i regnvejr...


4 kommentarer

 1. Hæ hæ.. nej briller i regnvejr er noget møg! ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja ikke? nogle burde opfinde en slags viskere til når man cykler i regnvejr :)

   Slet
 2. Uhh, jeg var nede og bestille mit første par briller i går, og jeg havde da ikke lige tænkt på det med regnvejret - godt jeg ikke behøver have dem på hele tiden, så kan de bare ryge ned i tasken i tilfælde af regnvejr :)

  SvarSlet
  Svar
  1. nej det er ikke lige det første man tænker på :) Held og lykke med dine nye briller :)

   Slet