Name It - inspirationskilde og børnemode
Name It har sjældent været et sted jeg købte børnetøj til pigerne da de var helt små. Jeg syntes ligesom ikke de havde noget i min stil. Eller også var jeg lidt usikker på, hvad "Name It" stilen var, og undersøgte det ikke nærmere. For efter Idas tøj issues for alvor brød løs, har jeg i desperation søgt alle steder for bukser og benklæder, som hun brød sig om at tage på. Også i Name It. 

Og her er jeg virkelig blevet positivt overrasket!

Ikke alene har vi 2 vintre i træk "overlevet" på deres baggybukse-model (som i; det har været de eneste par bukser hun har kunne have på 3-4 måneder i streg). Jeg har også fået øjnene op for, hvor fint og ikke mindst lækkert børnetøj de har. I hvert fald til den størrelse piger jeg har nu. Drenge sortimentet har jeg af gode grunde kun skimtet ud af øjenkrogen. Især deres ltmd-linje med alle de storblomstrede pasteller og fine gulddetaljer hist og her, er jeg ret vild med, men jeg synes også altid der er noget godt i deres øvrige kollektion. Og noget jeg er ekstra vild med er deres prisniveau. Virkeligt pænt børnetøj af god og holdbar kvalitet til rigtigt gode priser. What's not to like?

Indlægget her er lavet i samarbejde med Name It og i den anledning fik vi en dejlig bunke tøj til pigerne, der er faldet i god jord hos både voksne og især hos børnene - hvilket i mine øjne er det vigtigste. Både fordi vi jo alle ved, at det er rart at gå i tøj man synes om og føler sig tilpas i, men specielt også fordi Ida er så sensibel omkring, hvilket tøj hun kan holde ud at gå med. Og i forhold til det, har Name It endnu ikke svigtet, hvilket er et MEGET stort plus hjemme hos os - også selvom det stadig skal være omhyggeligt udvalgt tøj.

Modeblogger in spe??Udover at have "opdaget" at Name It laver børnetøj, der falder i min smag, har jeg også fået øjnene op for deres forholdsvis nye tiltag Inspired by Kids, der er et bloggeragtigt website univers skabt af folkene bag børnetøjet. Alle artiklerne på sitet er skrevet af forældre til forældre og strækker sig over fire hovedkategorier; mad, ferie, mode og aktiviteter - alle med børn som omdrejningspunktet. I mine øjne er det et rigtig spændende og ikke mindst brugbart projekt, hvor man faktisk kan mærke, at det er forældre, der skriver gode ideer og tips ind, for netop at kunne inspirere andre forældre. For mig er sitet derfor, ligesom blogs er det, et inspirationssted langt mere end det er et salgssted - og fordi jeg som koncept også er vild med blogs er jeg, ligesom med tøjet, også vild med sitet.

Ingen kommentarer