#Mit tredje hul
Det kan være noget så befriende rart at lave lidt om på sit udseende - permanent eller midlertidigt, drastisk eller knapt så vovet. For mit eget vedkommende er det ofte forandringen for forandringens skyld, som jeg tiltrækkes af. Ny frisure eller hårfarve hører bestemt til i den mindre drastiske ende, selvom det til tider kan være ret så grænseoverskridende, men oftere bare virkelig tiltrængt.

Den mest permanente og drastiske ændring på mit eget udseende jeg indtil videre har fået lavet er min lille tatovering på venstre håndled. Det er over 9 år siden nu, at jeg fik den lavet og jeg har næsten lige så længe tænkt på, at det ikke skulle være min sidste. Og en dag gør jeg helt sikkert også alvor af tankerne.


Noget jeg til gengæld ikke har tænkt over særligt længe, men hurtigt handlet på, er at få lavet et hul mere i mit ene øre. Det tog kun et par uger, fra jeg fik ideen til jeg sad en eftermiddag hos en guldsmed på vej hjem fra arbejde og fik skudt et ekstra hul i mit højre øre. (Av!) Men nu er det jo heller ikke en hverken helt så drastisk eller bekostelig ting at få gjort som en tatovering. Dog stadig en lille bitte smule grænseoverskridende sådan lige at få lavet og noget der gav en super følelse at få gjort og jeg er helt vildt glad for mit nye tredje hul og de ekstra pyntemuligheder, det åbner op for.


Ingen kommentarer