Erfaringer fra en spraytan-behandling

Her i weekenden var vi til bryllup hos en af mine rigtig gode veninder og sådanne begivenheder kræver en vis forberedelse på flere fronter - hvilket også er grunden til min manglende tilstedeværelse på flere sociale medie-flader.

Et af de områder, der har krævet forberedelse op til brylluppet, har selvfølgelig været påklædningen. Heldigvis skete det, nærmest som et mirakel, at jeg helt tilfældigt faldt over den mest perfekte kjole en eftermiddag på vej hjem fra arbejde. Men kjolen var knælang og mine ben yderst blege. Så en gammel tanke om, en gang at forsøge mig med en omgang spraytan, blev igen vakt til live.


Og inden længe kastede jeg mig selv og min vinterblege krop ud i det, bestilte en tid og lod en fremmed dame sprøjtemale mig fra top til tå en tirsdag eftermiddag. Nogen, der sagde grænseoverskridende?


Resultatet kom omgående, da selve spraytan'en indeholder en lille smule overskudsfarve, der kan ses med det samme, så behandleren også kan se, hvor langt de er kommet. Denne overskudsfarve forsvinder igen, så snart man har været i bad første gang efter. Man bør dog vente 6-8 timer før man vasker sig, for at sikre farven har sat sig helt.

Til at starte med virkede den første farve ret fin og dejligt sommerglødsagtig, men i løbet af aftenen blev jeg mildest talt beskidt at se på og lignede lidt en, der havde taget liiidt for meget solarie gennem de seneste 17 år og jeg må indrømme jeg blev en lille smule bekymret for resultatet.


Men som lovet gik alt det beskidte heldigvis væk, da jeg gik i bad næste morgen og den følgende lille uges tid havde jeg en ganske fin og meget naturlig kulør.


Jeg fik lavet min behandling hos Greenskin på Gammel Kongevej til den meget overkommelig pris á 199,- En meget fair pris synes jeg, der også gjorde at jeg godt kunne overskue at afprøve sådan en omgang spraytan - og gør at jeg også tænker, at det ikke var sidste gang, jeg prøvede det. Specielt op til en særlig lejlighed, hvor man ikke på forhånd har kunne få lidt kulør fra naturens side.

1 kommentar

  1. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

    SvarSlet