Baby Foot - mens vi venter på sommeren (omtale og anmeldelse)Mens jeg venter på at stikke mine bare fødder i åbne sandaler igen, bruger jeg ventetiden i samarbejde med Billigvoks.dk, på (forhåbentlig) at forskønne fødderne. Så når sommeren rigtig tager fat står jeg klar med babybløde fødder i mine sandaler.Vejen til de babybløde fødder er enkel og nem, men en smule langtrukken. Man ser nemlig ikke noget resultat før op til 14 dage efter man starter behandlingen med Baby Foot. Den starter man ved at iføre sig to geléfyldte plastiksokker i 1 time, der er fyldt med alt muligt godt og helt uden parabener, parfume og andet skidt og møg. Alt dette gode, får efter nogle dage, alle de døde hudceller på fødderne til at falde af. Med andre ord, så skaller huden på dine fødder helt vildt af. Det er mildest talt ikke så lækkert, men det er den hud der dukker op inden under til gengæld.

Jeg havde plastiksokkerne på i lørdags og jeg begynder nu at kunne fornemme den silkebløde hud, der er på vej - forhåbentlig sammen med al den varme sommer jeg efterhånden synes, vi har ventet lige lovlig længe på.

Når behandlingen efter 14 dages tid er helt færdig, anbefales det at vedligeholde det bløde resultat med en god fed fodcreme som denne.


2 kommentarer

  1. Et skønt produkt, det kunne også gavne mine fødder inden sommeren rigtigt titter frem :-)
    Aften hilsner herfra !

    SvarSlet
  2. Det ser spændende ud - og især til mine løbefødder, som af samme årsag belastes en del ugen igennem, og derfor også kræver fodbad en gang om ugen (naturligvis også fordi det er rigtig hyggeligt med fodbad og fine fødder efterfølgende inkl. velplejede tånegle).

    Det kunne være, jeg skulle prøve pakken.

    SvarSlet