6 års fødselsdag

Forrige søndag fyldte min lille Ida-mus 6 år og blev fejret dagen lang på behørig vis. Vi overraskede hende om morgenen med sang og flag og så det kæmpe guld 6-tal vi i al hemmelighed havde pustet op og hængt op aftenen før. Det vakte stor begejstring, da hun kom ind i stuen og så det.

Af os fik hun blandt andet den smukke tullekjole fra Maileg, som hun har sukket efter siden fastelavn og nu endelig fik. Selvom det er en udklædningskjole, er den lavet i materialer og er så fin, at den sagtens kan gå som almindelig festkjole - måske bare lidt ekstra festlig med det store skørt. Ikke at  det gør noget for en som Ida.

Resten af dagen forløb med flere dejlige gaver, familiefest, udendørsleg og til sidst afslapning og begyndende LEGO-byggeri. En helt perfekt dag, som Ida selv sagde.


4 kommentarer

 1. At dømme efter billederne, ser det ud som om hun har haft en fantastisk dag :0) Tillykke med hende..

  SvarSlet
 2. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  SvarSlet
 3. Informative post. Thank you for sharing this article.

  SvarSlet
 4. Informative post. Thank you for sharing this article.

  SvarSlet