Fra mig, til mig...Mit hjerte hopper et lille slag hurtigere, hver gang støder på en post på Instagram eller en fin collage i et magasin, hvor de helt vildt fine armbånd fra Anni Lu er med. Og det er ret ofte det sker for tiden. 
De er super simple, enkle og alligevel prangende og farverige - lige som jeg kan li' det.


Så det uundgåelige er sket og jeg har foræret mig selv et. Da det er faldet så sammen med, at det blev leveret i dag - dagen før Idas 6 års fødselsdag, har jeg, meget belejligt, opgraderet det til en tillykke-med-du-har-været-mor-i-6-år-du-har-gjort-det-godt-og-virkelig-fortjent-det-gave.
Fra mig, til mig.

6 kommentarer

 1. Tillykke med at du i morgen har været mor i 6 år - tillykke med din fra mig til mig gave - og tillykke med din Ida.
  Kh maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, skal du have - den ene ting er selvfølgelig større end den anden, men synes det er sådan et fint armbånd og anledning til lige at markere 6 års fødselsdagen lidt :) Børns fødselsdage betyder jo mindst lige så meget for forældrene som for børnene selv synes jeg :)

   Slet
  2. Selvfølgelig er den ene ting større end den anden. Det er noget ganske særligt når ens børn har fødselsdag. Det er fantastisk at opleve børnene glæde og spænding, men jeg synes også en børnefødselsdag er meget reflekterende for en selv. Og så er det bare så hyggeligt at planlægge og tænke tanker omkring.

   Slet
 2. Det har du fortjent og tillykke igen med Ida:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og TAK er simpelthen også bare så glad for det armbånd og tænker samlingen snart må udvides lidt igen :)

   Slet
 3. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

  SvarSlet